Sigmalt lausa neli uut fikseeritud fokaalvahemikuga objektiivi!

Täna on Sigma päev: nimelt teavitas Sigma lausa nelja uue objektiivi turuletoomisest, mis kõik peaksid saadaval olema veel käesoleva aasta kevade jooksul. Neljast objektiivist kolm (19mm DN, 30mm DN ja 60mm DN) on mõeldud nn peegliteta süsteemidele (ehk siis Micro Four Thirds ja Sony E-mount bajonetile) ning neljas on väikesemale sensorile (APS-C) loodud Sigma 30mm DC HSM F1.4 valgusjõuga normaalobjektiiv (filmivaste ca 45mm kanti). Viimase toomegi siin välja, ning peeglivaba süsteemi mudelid katame eraldi uudises.
Sigma 30mm F1.4

Sigma 30mm F1.4 DC HSM Art: uue kontseptsiooni alusel loodud Art-seeria objektiiv, mis on vana 2005. aastal turuletoodud Sigma EX 30mm F1.4 DC edasiarendus nii optilises kui konstruktsioonilises mõttes. Super Multi vääristusega läätsed tagavad terava, värvitruu ning moonutustevaba pildi kogu kaadri ulatuses. Uue mudeli lähim teravustamiskaugus on 30cm (suurendusaste 1:6.8), nii et sellega saab üles võtta ka efektseid-loovaid kaadreid (mängida esiplaan vs tausta teemal). Objektiivil on kiire ja hääletu HSM-teravustamine, uudne disain ning kasutatakse sh uusi materjale (TSCd ehk otsetõlkes kui termiliselt stabiilne komposiit). Komplektis varjukiga.

 • Konstruktsioon: 8 elementi 9 grupis
 • Avavahemik: F1.4 – F16
 • Vaatenurk: 50.7
 • Lähim teravustamine: 30cm
 • Diafragma labade arv: 9
 • Maksimaalne suurendusaste: 1:6.8
 • Ühilduva filtri diameeter: 62mm
 • Mõõtmed: 74.2 x 63.3 mm
 • Kaal: ca 435g
 • Vaata siit lähemalt >
 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...