Nikonilt uus võimas telesuum: Nikkor 80-400 AF-S G VR

Nikon on uuendanud üht oma vanimat mudelit (eelmine 80-400mm pärineb 10 aasta tagusest ajast) ning on oma tehnilistelt andmetelt paljulubav. Uus on teravustamissüsteem, lisandunud on loomulikult 4-stopiline stabilisaator, samuti viis ED- ja üks nanokristallvääristusega läätseelement. Objektiiv jõuab turule aprillis-mais (hinna osas hoiame teid samuti kursis) ja põhilised tehnilised andmed on järgmised:

 • Konstruktsioon: 20 elementi 12 grupis
 • Avavahemik: F4-5.6
 • Ühilduva filtri diameeter: 77mm
 • SWM (Silent Wave Motor)
 • Stabilisator
 • Võimalik lisada 1.4x telekonverter (AF toimib)
 • Kaal ca 1570g

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...