Koolitusretk varakevadesse (31.03 kl 10:00 Endla Looduskaitsealal)

Endla Looduskaitseala on kindlasti üks Eesti loodusfotograafide meelispaigadest, sest seal asuvad maalilised Männikjärve– ja Kaasikjärve raba ning võluv Endla järv. Viimati külastasime neid paiku eelmise aasta septembris, mil püüdsime filmile ja mälukaardile sügisese raba ning metsa ilu ja võlu. Seekord aga vaatame, mida varakevad seal meile pakub.

Retke esimeses faasis liigume Männikjärve rabas ning otsime seal esimesi kevade märke. Edasi viib meie tee mööda matkarada puisniidule, kus samuti teeme pikema pildistamispeatuse. Seejärel suundume Kaasikjärve rappa ning ronime ka seal servas paikneva torni otsa, et saada paremat ülevaadet nii rabast kui ka Endla järvest. Pikema pausi, koos kõhutäitega, teeme Endla järve ääres. Õhtuvalguseks liigume jällegi Männikjärve rappa ning pimedaks tagasi parkimisplatsile.

Foto: Jaanus Järva

Riietuda vastavalt ilmale ning lisaks fotovarustusele võiks kotis olla ka midagi hamba alla võtmiseks.
Soovitan ka termost kuuma joogiga.

Aeg:  31. märts, algusega kell 10:00
Koht: Endla Looduskaitseala – Männikjärve raba, Kaasikjärve raba, Endla järv
Osalejate arv: 16
Hind: 400 kr

NB! Saame kokku Tooma külas Endla Looduskaitseala administratsiooni parklas

Juhendaja: Jaanus Järva, tel 555 40 858

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.