TIPA2013 auhind Sigmale: Best Expert DSLR Lens – Sigma 35mm F1.4 DG HSM

Täna avalikustati selleaastase TIPA (Technical Image Press Association) nominendid ja meil on hea meel jagada teiega head Sigma-teemalist uudist: nimelt,  Sigma uue kontseptsiooni alusel loodud lainurkobjektiiv – Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art – on võitnud konkursi kategoorias "Best Expert DSLR Lens"! Mõneti oli see oodatav – kiideti objektiivi ju mitmete suurte arvustajate ja testijate poolt. Kuid sellegipoolest on TIPA2013 tiitel selge sõnum sellest, et Sigma on üha tugevamini pildile astumas ja ennast kehtestamas järjest tihedamas konkurentsis originaaltootjatega.

Tekst TIPA lehelt:
This fast lens covers full-frame sensors and includes a Hyper Sonic Motor (HSM), a floating internal focusing system, and SLD and FLD glass elements, which help correct both axial and chromatic aberration. In all, the lens is constructed of 13 elements in 11 groups and has a 9-bladed diaphragm. The HSM delivers quiet, high-speed autofocusing while the floating focusing system allows for superior optical performance with subjects at a closer shooting distance (minimum focus: 30cm, 11.8"). The large f/1.4 maximum aperture makes it ideal in low light and the lens is compatible with the SIGMA USB dock and SIGMA Optimization Pro software to adjust and fine tune focusing parameters.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...