Juuli lõpus saabub turule uus stiilinäide Fujifilmilt: Fujifilm X-M1

Juuli lõpus jõuab turule uus, kompaktne, stiilne ja moodsast tehnoloogiast pakatav Fujifilm X-M1. Tegemist on 16-megapikslise APS-C mõõdus X-Trans CMOS sensori ja EXR II pildiprotsessoriga varustatud kaameraga, mis pakub peegelkaameratega täiesti võrreldavat tulemust, kuid on palju väiksem ning seega mugavam kaasa võtta. Kaamera ette sobivad kõik Fujifilmi XF-seeria objektiivid; juhtmevabalt saab pilte kaamerast arvutisse saata; ning X-M1’l on suur 3-tolline pööratav LCD ekraan, mis eristab teda paljudest konkurentidest, ja seda muidugi positiivses võtmes. Kaameral on ka väike pop-up stiilis välklamp, mis tuleb appi siis, kui tavavalgusest puudu jääb. Mõistagi saab kaameraga ka Full HD videot teha. Kaamera hind on veel täpsustamisel – lisame selle kohe, kui pilt selge. Seniks nautige uue kaamera pilte ja teadke, et üks uus ja ilus kaamera on suve keskel Eestisse jõudmas! Kaamera hakkab saadaval olema kolmes toonis: musta, pruuni või hõbedasena. Vaata lisaks ka Fujifilmi kodulehelt, siit.

Tehnilised andmed:

 • 16.3 megapikslit (4896x3264px)
 • Fujifilm X-bajonett 23.6×15.6mm X-Trans CMOS sensor (APS-C)
 • Ultra Sonic Vibration sensoripuhastussüsteem
 • Meedia: SD / SDHC / SDXC
 • Formaadid: JPEG / RAW / MOV
 • ISO vahemik: 100 – 6400 (laiend. kuni 25600)
 • Särivahemik: 30 – 1/4000 sek
 • Sarivõte max 5.6 kaadrit sekundis
 • Sisseehitatud välklamp, lisavälgu võimalus
 • 3-tolline pööratav LCD ekraan (920000px)
 • Erinevad filmisimulatsiooni ja võtteprogrammid
 • Juhtmevaba andmeedastus: IEEE 802.11b / g / n
 • Väljundid: USB 2.0 / HDMI mini
 • Toide: liitiumaku NP-W126
 • Mõõtmed: 116.9 x 66.5 x 39 mm
 • Kaal: ca 330g (koos mälukaardi ja akuga)

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...