Fotoretk sügisesse metsa. (29.09 kl 10:00 Kranis)

Sügis on parim aeg looduse värvimängu jäädvustamiseks ning parim koht selleks on Jänijõe luht ja seda ümbritsevad metsad.

Hea pildi saamise määrab loomulikult teadmine kuidas kaamerat käsitseda, kui lahti ava keerata ja kuidas valgust mõõta. Olulisel kohal on ka filtrite kasutamine, sest hea pilt sünnib ikkagi kaameras mitte kodus arvuti taga. Sellest kõigest lähemalt juba ühel kargel sügispäeval Kranis.

Foto: Jaanus Järva

Riietuda vastavalt ilmale ning lisaks fotovarustusele võiks kotis olla ka midagi hamba alla võtmiseks. Võimalusel teeme lõket. Soovitan ka termost kuuma joogiga.

Aeg:  29. september, algusega kell 10:00
Koht: Krani, kokku saame Aegviidu raudteejaama ees, kust sõidame edasi Kranisse
Osalejate arv: 16
Hind: 500 kr

Juhendaja: Jaanus Järva, tel 555 40 858

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Küllap on paljudele algajatele loodusfotograafidele tuttav olukord, kus üritad linnule või loomale kõigest väest lähedale hiilida, et saada võimalikult hea pilt, kuid varem või hiljem jääb fotograaf pildistatavale vahele. Tulemuseks on roomamisest ...
Ostes nüüd uue Sony a6700 hübriidkaamera koos valitud Sony objektiividega, säästad ostusummalt 250€! Soodustus rakendub kui ostate kaamera koos järgnevate valitud toodetega: Sony E 15mm f/1.4 G Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ Sony E 70-350mm f/4.5-6.3 G ...