Uus Nikon D610

Täiskaadriline, detailiderohke 24,3-megapiksline FX-formaadis pildiandur tabab vähimagi üksikasja elutruu teravusega ja sarivõttekiirus on suurenenud 6 kaadrini sekundis (võrreldes kaamera eelkäija Nikon D600-ga). Nikoni uues vaikse vabastamise sarivõtterežiimis saate filmida peaaegu täielikus vaikuses ning tugev ja kerge ehitus annab fotograafile vabaduse nautida mis tahes keskkonnas täiskaadri eeliseid. Koos NIKKORi objektiivide optilise võimekusega annab Nikon D610 suurepärase võimaluse uurida loovuse uusi külgi sellise pildikvaliteediga, mida suudab pakkuda vaid FX-formaat.

Dirk Jasper, Nikon Europe’i profitoodete juht, ütleb: „Oleme põnevil võimaluste üle, mida Nikon D610 pakub, eelkõige neile, kes soovivad astuda edasi täiskaadrilise pildistamise maailma. See kaamera on kiire, võimas ja vaikne, kui seda soovite, ning edestab konkureerivaid tooteid pildikvaliteedi ja tehniliste andmete osas. Liitke selle imeline pildikvaliteet tugeva ja siiski kerge ehitusega ning näete, et Nikon D610 on täiskaadri nautijatele ainus tõsiseltvõetav valik.”

Nikon D610 Fotoluksis>>>

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.