Toimunud workshop! Kursus valgusega maalijatele (2 x 3 tundi; 24. nov ja 1. detsember, kl 18:00)

Sellest sügisest rikastame oma fotokursuste valikut, ja juba novembri kolmandal nädalal saavad kõik fotohuvilised käe valgeks põneva ja loomingulise fotomaalingu žanris.

Foto: Martin Vuks

Kursus toimub kahel nädalal, kolmapäeva õhtuti (24.11 ja 01.12), ning tegemist on klassikalise töötoaga, kus juhendaja Martin Vuksi eestvedamisel õpitakse sel moel pildistama nii tooteid kui toitu, aga ka inimest. Maalimiseks vajalikud "pintslid" (taskulambid, hõõglambid ning välgud) on kohapeal olemas, kuid kaasa võtke muidugi kaamera ja kuhjaga loovust.  

Räägitakse  ka filtritest ja valgusmaalinguga saavutatavatest efektidest pildil. Mõlemal õhtul vaadatakse tehtud tööd üle ja analüüsitakse samuti.

Foto; Martin Vuks

Aeg: 24.11 ja 01.12 kell 18:00
Asukoht: fotostuudio Tondi tänaval
Osalejate arv: 15

Kursus on alanud, registreerumine lõppenud.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Küllap on paljudele algajatele loodusfotograafidele tuttav olukord, kus üritad linnule või loomale kõigest väest lähedale hiilida, et saada võimalikult hea pilt, kuid varem või hiljem jääb fotograaf pildistatavale vahele. Tulemuseks on roomamisest ...
Ostes nüüd uue Sony a6700 hübriidkaamera koos valitud Sony objektiividega, säästad ostusummalt 250€! Soodustus rakendub kui ostate kaamera koos järgnevate valitud toodetega: Sony E 15mm f/1.4 G Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ Sony E 70-350mm f/4.5-6.3 G ...