Toimunud workshop! Fotoluks ja Profoto esitlevad: Tomas Kauneckas workshop “The Beginnings”

"The Beginnings" workshop on mõeldud kõikidele fotograafidele, kes planeerivad oma esimest stuudiot või on stuudiotehnika just soetanud. Kuidas alustada? Milline foto müüb ja kuidas seda teha? Mis oleks esimesed olulised sammud stuudiofotograafi töös? 

Kõiki neid küsimusi ning loomulikult ka pildistamistehnikaid õpetab Leedu päritolu profifotograaf Tomas Kauneckas. Tomas Kauneckas ( www.kauneckas.com ) on üks parimaid Baltikumi reklaamfotograafe, kes on fototöid teinud erinevate Leedu ajakirjade kui ka rahvusvahelise meedia jaoks ning teinud nime ka Corbise ja Getty Images fotograafina.

Alates 2004. aastast töötab Tomas Leedus Cyclopes fotoreklaamiagentuuris, mis pakkub kõikvõimalikke fotograafilisi lahendusi. Tänaseks on Cyclopes agentuur üks Baltikumi suurimaid fotograafilisi reklaamteenuseid pakkuv agentuur. Tomase tehtud reklaampidid on nähtaval üle kogu Baltikumi erinevatel reklaamilahendustel. Tomase isikunäitused "Fashion backstage" 2005,  Imprisoned Clothes (2007), Year 2039 (2008), Don’t Play With Water (2009) on esitletud paljudes riikides üle maailma. Tomas on viimased viis aastat tunnustatud koolitaja nii Profoto kui Nikon toodetele, tema käe alt on tuule tiibadesse mitmed tippfotograafid fotograafid nii Leedus kui Lätis. Esinemismaneerilt väga emotsionaalne ja energiline Tomas jätab koolitusega alati märgi maha – seega tule kuulama, mida on Leedu päritoluga tippfotograafil Fotokuu raames öelda ja näidata.

  • Toimumisaeg ja koht: Telliskivi Loomelinnak, 26. oktoober kell 10:00 (kestvus 1,5h)
  • Maksumus: 15€
  • Koolitus toimub inglise keeles
  • Koolitusel kasutatakse Profoto stuudio- ning Nikon fototehnikat
  • Täpne koolituse koht Telliskive Loomelinnakus saadektase kõikidele registreerunutele kaks päeva enne koolituse algust
  • Registreeruda saab: profoto@fotoluks.ee (lisage sisusse oma ees- ja perekonnanimi ja workshopi nimetus).

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.