Kõik F-stop fotokotid Jõulukuul 20% soodsamalt!

Meil on meeldiv teavitada, et USA fotokotitootja F-stop fotokotid on kuni aasta lõpuni müügis soodushinnaga, laos olemasolevaid tooteid saab detsembrikuus osta 20% soodsamalt!  
Ilus, stiilne ja rahulik välimus, kvaliteetsed koostematerjalid ning mitmekülgsus kasutamisel. F-stopi tooted jagunevad nelja tooterühma: ‘Mountain series’, ‘Internal Camera Units’, ‘Black Box Series’ ning ‘Millar series’. Seda, millepoolest seeriad üksteisest erinevad, on näha allolevalt fotolt. Kindlasti on abiks valiku tegemisel ka mitmete toodete juures olevad tutvustavad videod. Kuid ikka ja alati jääb oma silm kuningaks, eriti juhtudel, kus ühteviisi tähtis on nii mahutavus, stiil kui funktsionaalsus – seega, olete kindlasti oodatud neid ise proovima ja vaatama.
Telli e-poest või tule lähimasse Fotoluksi kauplusesse!
NB! Hind arvutatakse maha meie e-poes olevast hinnast arve tegemisel! Hetkel näha tavahind.

Millar Series – Shibata from f-stop || Gear on Vimeo.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...