5 Fotot: Vivian Ainsalu

Meil on rõõm esitleda ühte väga loomingulist ja omapärase käekirjaga Eesti fotograafi, kelleks on Fujifilmi Mustvalge konkursi 2014 võitja Vivian Ainsalu. Nii nagu võidupildile "Tango" on ka teistele fotodele lisatud autori kommentaar. Head vaatamist ja nautimist! Fotoluksi poolt Vivianile suured tänud piltide saatmise eest ning kohtumiseni juba uutel fotovõistlustel!


Nimi: Vivian Ainsalu
Sünniaasta: 1979
Koduleht: http://vivian.planet.ee/

Foto Nr1:  "Doppelgänger". Yashica C, Fomapan 100. Põhjaka, 2012. Kaunis Liis ja tema teisik.

Foto Nr2: Yashica C, Fomapan 100. Pariis, 2013. Sattusin Montmartre`i mäel tantsivale paarikesele. Ragisevast valjuhääldist kõlas tango. Tantsijad liikusid kiirelt, eemaldusid ja lähenesid, keerlesid päikesepaistesse ja siis jälle majade varju. Manuaalse kaameraga on sellise hetke püüdmine paras peavalu: jändasin kiirustades hoobadega, üritasin teravust paika saada, vajutasin päästikule, kerisin filmi edasi. Tango lõppes ootatamatult. Jõudsin üles võtta neli kaadrit ja ma polnud kindel, et suutsin midagi tabada. Põletav ootus lõppes pärast filmi ilmutamist, kui selgus, et õnnestunud oli vaid üks kaader.

Foto Nr3: "Tandem". Yashica C, Fomapan 100. Pariis, 2014. Küll need prantsalsed võivad joosta! Vahel jõe ääres või mõnes pargis jalutades tekib tunne, et oled ainus inimene, kes liigub teosammul. Kõik teised jooksevad, sörgivad, tormavad sinust mööda või võimlevad nagu need kaks meest pildil.

Foto Nr4: "Lendav Hollandlane". Yashica C, Efke IR820. Sõru, 2011.

Foto Nr5: "Karussell". Yashica C, Kodak Portra 160. Pariis, 2013. Oli kavas teha sellest kuulsast karussellist pika säriajaga pilt. Liiklusmüra tõttu ma ei kuulnud, kas katik sulgus või mitte. Tõstsin kaamera üles ja vaatasin objektiivist sisse – loomulikult oli see mingi apsaka tõttu veel lahti! Kuid see ootamatu tulemus meeldis mulle lõppkokkuvõttes isegi rohkem.



Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.