Anname talda: Canoni või Nikoni peegelkaamera ostule kaasa tasuta Meike patareitald!

Kuni novembri lõpuni üllatame teid ühe väga hea pakkumisega. Nimelt, valdav osa Canoni ja Nikoni peegelkaameraid on hetkel saadaval koos patareitallaga! Patareitald muudab kaamera käes mugavamaks, sel on vertikaalpäästik ning see võimaldab ühe aku asemel kasutada kahte akut, mis muudab ühe töötsükli 2x pikemaks.

*Tasuta Meike patareitalla saavad kaasa järgmised mudelid:

Canon: 1200D, 700D, 70D, 5D MkIII (nii kered, kui ka komplektid)
Nikon: D3100, D3200, D3300, D5200, D5300, D7100, D800, D610
(nii kered, kui ka komplektid)

Anname talda: pea igale peegelkaamerale kaasa tasuta patareitald!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...