Fotonäituse ZoFo 2014 avamine ja loodusfoto loeng loomaaias

Fotonäituse ZoFo 2014 avamine ja loodusfoto loeng loomaaias

Kolmapäeval, 28. jaanuaril kell 17.00 avatakse Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses fotonäitus ZoFo 2014, kus näeb põnevat valikut Tallinna loomaaia 75. sünnipäeva fotovõistluse töödest. 

Kell 17.30 algab  auditooriumis loodusteemaline fotograafialoeng “Minu erilised ajahetked Eesti looduses” Jarek Jõepera esituses, kes on juba kakskümmend aastat töötanud pressi-, spordi-, reklaami- ja loodusfotograafina.  

Tallinna loomaaia, Fotoluksi ja Õhtulehe korraldatud fotokonkurss möödunud suvel meelitas inimesi avastama ja pildile jäädvustama huvitavaid hetki loomaaia 89 hektaril. Konkursile laekus 1726 tööd 875 osavõtjalt. Fotodele on jäänud kaslased, sõralised, paksunahalised, röövlinnud, mitmed sisalikud jt. Igal pildil on lühike infolõik liigi kohta, tema koht CITESi (Loodusliku loomastiku ja taimestiku ohustatud liikidega rahvusvahelise kauplemise konventsioon) regulatsioonis ja paigutus IUCNi (Rahvusvaheline Looduskaitseliit) punases nimistus. 

ZoFo 2014 on rändnäitus eesti, vene ja ingliskeelse infoga, mis aitab mõista loomaaedade tähtsust – need ei ole üksnes meeldivad ajaveetmiskohad, vaid neil on täita tähtis roll maailma elurikkuse säilitamisel ja taastamisel. 

Ootame kõiki, nii kogenud tegijaid kui ka algajaid huvilisi! Õpilasi registreeritakse avatavasse loodusfoto ringi. Osavõtt loodusfoto õhtust on tasuta.  

Palume teatada oma tulekust e-posti aadressil briti.klimberg@tallinnzoo.ee

Loomaaia keskkonnahariduskeskus asub loomaaia Õismäe-poolses väravas aadressiga Ehitajate tee 150. Täpsem info www.loomaaed.ee

 

Natalija Berg, “Veeagaam”:


Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...