Canoni kaamerad EOS 5DS ja EOS 5DS R toovad eraldusvõimesse suuri muutusi

Canoni EOS-i süsteem muutub uute kaameratega EOS 5DS ja EOS 5DS R, mis moodustavad ülikõrge eraldusvõimega täiskaadriliste DSLR-ide uue klassi. Uutel kaameratel on täiskaadriliste seas suurim megapikslite arv: 50,6 megapikslit. Kaamerad tagavad kõrge kvaliteedi tänu eraldus- ja reageerimisvõimele ning vastupidavuse kombinatsioonile nii asjaarmastaja kui ka professionaali tasemel maastikke, arhitektuuri, kõrgmoodi või portreesid pildistades. Kaameral EOS 5DS R on madalsagedusfilter, et anduri eraldusvõimet ja nähtava pildi kvaliteeti maksimaalselt ära kasutada. See tagab alati tulemuseks kõige teravama pildi. Lisaks uutele DSLR-idele tutvustab Canon maailma kõige laiema nurgaga rektilineaarset suumobjektiivi EF 11-24mm f/4L USM, mis sobib maastiku ja arhitektuuri pildistamiseks.

 

Täiskaadriliste peegelkaamerate uued standardid

EOS 5DS ja EOS 5DS R seavad täiskaadrilistele kaameratele uue standardi. Need ühendavad DSLR-i uue 50,6-megapikslise CMOS-anduriga, mis suurendab paindlikkust erinevate stseenide ja objektide pildistamisel. Tänu sellele on kaamera õige valik suurte formaatide puhul, kus loeb iga piksel – näiteks reklaamtahvlid ja ajakirjade esikaaned. Anduri täiustatud ehitus tagab ISO-tundlikkuse vahemikus 100–6400, mis on laiendatav kuni vahemikuni 50–12 800. See tagab madala mürataseme ning täpsete värvide ja laia dünaamilise ulatusega kvaliteetsed pildid.

Paindlikkust lisab kaamera eraldusvõime, mis võimaldab kasutada kolme uut kaamerasisest kärpimisega pildistamisrežiimi: 1,3-kordne, 1,6-kordne ja 1 : 1. Pildiotsijas nähtavate kärpimisrežiimidega saate 19-megapiksliste piltidega kvaliteetsed tulemused isegi 1,6-kordset kärpimist kasutades.

EOS 5DS ja EOS 5DS R kaks DIGIC 6 protsessorit tagavad kvaliteetsete piltide tegemiseks vajaliku kiire toimivuse ja reageerimisvõime. Mõlemad protsessorid haldavad hõlpsalt suurt hulka 50,6-megapikslise anduri saadetud pildiandmeid, vähendades samas pildi mürataset ja võimaldades pildistada viis kaadrit sekundis.

Automaatne ja erakordne

EOS 5DS ja EOS 5DS R kaamerad tagavad maastiku või stuudios pildistatud kõrgmoe iga detaili teravuse. Selleks kasutatakse täiustatud 61-punktist 41 risttüüpi punktiga automaatse teravustamise süsteemi, mis tagab pildi detailitäpsuse kogu kaadri ulatuses. Mõlemad kaamerad suudavad hõlpsalt säilitada fookuse liikuvatel objektidel, kasutades nii nägude kui ka värvide jälgimiseks EOS-i intelligentse jälgimise ja tuvastamise automaatset teravustamist (iTR). Pildi hägususe vähendamiseks kasutatakse peegli vibratsiooni kontrollimise süsteemis nukke, mis ennetavad järsku peatumist ja summutavad päästiku heli.

Lisaks tagab kaamerate EOS 5DS ja EOS 5DS R 150 000-piksline väreluse tuvastamisega RGB + IR-i mõõtmisandur ühtlase ja täpse säritusega pildid ka keerulistes valgusoludes, sh fluorestsentsvalguses.

 

Detailitäpsus ja loomingulisus

EOS 5DS ja EOS 5DS R hõlmavad mitmeid kohandatavaid režiime ja määranguid, mis tagavad parim pildikvaliteedi. Uus pildistamisstiil maksimeerib anduriga saavutatavate üksikasjade taset, võimaldades redigeerimistarkvara kasutamata teravust paremini kohandada. Tänu loovrežiimidele, sh mitu säritust ja HDR, saab ideid kohe kaameras katsetada. Sisseehitatud taimeri abil on võimalik pilte teha pika aja jooksul ja luua seeläbi aeglustatud videoid, ilma et peaks kaamera lähedal viibma või hankima lisatarkvara ja hulgaliselt varustust.

 

Professionaalne ehitus ja funktsioonid

EOS 5DS ja EOS 5DS R on ekspertide loodud, et kaameraid saaks olenemata pildistamiskeskkonnast kiiresti kasutada. 100% elektroonilise ülekattega pildiotsija abil on oluliste piltide kadreerimine lihtne ja lisaks saab seda oma eelistuste järgi kohandada. Suur 8,11 cm (3,2-tolline) peegeldusvastase kattega Clear View II LCD-ekraan vähendab piltide vaatamise ajal peegeldust. Lisaks toimib see kõige tihedamini kasutatavate määrangute visuaalse ja juurdepääsetava armatuurlauana. Kaamera uue kiirjuhitava ekraani abil saab ikoonide tüüpi, suurust ja asukohta kasutaja või pildistamisolude järgi hõlpsalt muuta. Mõlemal kaameral on Canoni iseloomulik kujundus: kvaliteetne magneesiumisulam tagab vastupidavuse ilmastikukindluse, mis sobib ideaalselt maastikufotograafidele.

 EOS 5DS R: välja töötatud DSLR-i parima pildikvaliteedi pakkumiseks

EOS 5DS R-i madalsagedusfilter tagab võimalikult teravad tulemused. Tegemist on maastikufotograafidele ideaalse kaameraga, sest maastikku pildistades on mustrid eriti tähtsad.

EOS 5DS ja EOS 5DS R ühilduvad Canoni suure EF-objektiivide valikuga, hõlmates 71 mudelitfn. Canon esitles maailma kõige laiema nurgaga rektilineaarset suumobjektiivi1 EF 11-24mm f/4L USM. See sobib maastiku ja arhitektuuri pildistamiseks ning objektiiv EF 11-24mm f/4L USM avab tänu ülilaiale 11–24 mm teravustamisvahemikule uusi võimalusi loominguks. Uue optilise struktuuriga objektiivil on kolm asfäärilist läätse, sh lihvitud asfääriline element, mis tõstab pildikvaliteeti ja tagab minimaalse moonutuse. Samas on kaamera korpus piisavalt vastupidav, mistõttu saab seda ka äärmuslikes ilmastikuoludes kasutada.

 

EOS 5DS-i põhiomadused

·         50,6-megapiksline CMOS-andur kahe DIGIC 6 protsessoriga

·         150 000-piksline RGB + IR-i mõõtmisandur

·         Kuni 5,0 kaadrit sekundis

·         61-punktine automaatne teravustamine

·         Kärpimisega pildistamine

 

EOS 5DS R hõlmab ka järgmist

·         Madalsagedusfilter

 

Objektiivi EF 11-24mm f/4L USM põhiomadused

·         Avasta maastikke ülilaia vaatenurka kasutades.

·         Maailma kõige laiema nurgaga rektilineaarne suumobjektiiv1.

·         Minimaalne moonutus, mis sobib suurepäraselt arhitektuuri ja siseruumide pildistamiseks.

·         Täiustatud objektiivi kaitsekiht varikujutiste ja helkluse vastu.

·         Naudi kiiret ja peaaegu hääletut automaatset teravustamist, mida saab täielikult käsitsi muuta.

·         Pildista isegi äärmuslikes ilmastikuoludes.

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.