Estravel Kuldkaardi omanikele on juunikuus Leica C-Lux, D-Lux ja V-Lux kaamerad 10% soodsamad!

Leica on fotograafide seas ihaldatuim kaamera ja parim kaaslane jäädvustamaks selle suve säravamaid hetki! Laitmatu Saksa koostekvaliteet tagab ükskõik millise hetke talletamise selle parimal moel. Leica kaamerate täpne autofookus, esmaklassiline optiline kvaliteet ning sensori võimekus annavad võimalused, millest oled foto- ja videovõttel siiani vaid unistanud.

Eripakkumine Kuldkaardi ja Platinum Club kaardi omanikele:

Juunikuus pakub Fotoluks Leica V-Lux, Leica D-Lux ning Leica C-Lux kaameratele 10% allahindluse. Kõikide Leica kaameratega on põhivarustuses kaasas Adobe Lightroom 6 pilditöötlustarkvara ning 3-aasta pikkune garantii.

leica kaamerad


Fotoluksi viis fotokauplust asuvad Tallinnas ja Tartus, veebipood www.fotoluks.ee. Veebitellimuse vormistamise puhul palume tellimuse märkustesse kirjutada märgusõna “Estravel Kuldkaart”. Loe lähemalt ettevõtte kodulehelt või Facebookist.

Eripakkumine kehtib 01.06.–30.06.2015.

Fotoluksis kehtib Kuldkaardi ja Platinum Club kaardi omanikele püsisoodustus –10% ka fototeenustele (v.a 5-päevane fototeenus).

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...