Samyang laiendab professionaalsete videoobjektiivide tooteseeriat kahe uue objektiiviga

XEEN tooteperekond

Kahe lisandunud objektiiviga moodustub peaaegu täiuslik komplekt, mis võimaldab katta filmitootmise kogu vajaduste spektri. Kõik objektiivid on sama suurusega, sama värviedastuse ning seadistusrõngaste asetusega. See võimaldab filmimise ajal kiirelt ning lihtsalt fookuskaugust vahetada. Kahe uue fookuskaugusega on XEEN tooteperekond peaaegu komplektne, kattes järgnevad fookuskaugused: XEEN 14mm T3.1, XEEN 24mm T1.5, XEEN 35mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 ja 85mm T1.5. Siiski on oodata veel ühe fookuskauguse lisandumist käesoleva aasta jooksul.

 

Nimevaliku tagamaad

XEEN tooteseeria sai oma nime ingliskeelsetest sõnadest ”scene” ja ”seen”.

Konstruktsioon

XEEN objektiivid on konstrueeritud tagama parimat võimalikku käsitlemist ja kvaliteeti ka halbades valgusoludes. Kõigil objektiividel moodustub perfektselt ümar diafragma, et tagada hea tausta udustamine. Kombineerituna kõrge valguse läbilaskvusega saavutate filmimisel suurepärase tulemuse. Eelmisel aastal esitletud kolmele esimesele objektiivile on osaks saanud väga positiivne vastuvõtt ning müüginumbrid on ületanud kõik ootused.

Hind ja saadavus

Kaks uut XEEN objektiivi tulevad müüki alates 2016. aasta märtsist ligikaudselt järgnevate hindadega:

XEEN 14mm T3.1, 1990,- EUR

XEEN 35mm T1.5, 1990,- EUR

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...