Toimunud fotokoolitus! Fujifilmi koolitusõhtu Hendrik Osulaga, 06.05.2019

"Kas peegelkaamera ja suured objektiivid fotokotis panevad selja valutama? Tahaksid reisile ja perega veedetud hetki korraliku kaameraga jäädvustada, aga peegelkaamerat kaasas kanda ei viitsi? Siis on aeg mõelda hübriidkaamera peale. Aga kas ma ei kaota pildikvaliteedis või autofookuse kiiruses? Kas ikka portreede jaoks sobivaid objektiive on ka Fujifilmi kaamerate jaoks olemas? Kas ja mida ma peale suuruse veel selle vahetusega võidan või hoopis kaotan? Neile ja paljudele muudele küsimustele leiab vastuse ühel toredal õhtusel koosviibimisel koos teiste fotoentusiastide ja selle vahetuse kas läbi teinud või ette võtvate fotograafidega. Oma kogemusi peegelkaamera pealt Fujifilmi hübriidkaamera peale mineku osas jagab fotograaf Hendrik Osula."

Hendrik Osula on maitsnud kaheksa aastat pressifotograafi tööd. 2018 aastal lõpetas Hendrik Osula Delfi fototoimetuse juhtimise ja töötab sellest ajast peale vabakutselise fotograafina. Tööalaselt pildistab kõike, kuid lemmikteemadeks on sport, tänavafotograafia ja portreed. Alates 2016. aasta sügisest on Hendrik Osula Fujifilmi ametlik X-Photographer ja tema töövahenditeks on Fujifilmi X-H1 ja X-T3 koos paljude Fujinoni objektiividega.

Hendrik Osula fotod leiad www.hendrikosula.com

Koolituse toimumise aeg:     6. mai kell 18:00 – 21:00
Koolituse toimumise koht:    Stuudio24 (www.stuudio24.ee), Pärnu mnt 154, Tallinn (ARS’i maja)

Koolituse maksumus:           20.-
Koolitusele registreerimise vormi leiad koolitusuudise lõpust!

Koolituse lõpus on võimalik kohapeal proovida Fujinoni parimaid objektiive – tule koolitusõhtule koos Fujifilmi kaameraga!
Tagasi

Rohkem uudiseid:

Küllap on paljudele algajatele loodusfotograafidele tuttav olukord, kus üritad linnule või loomale kõigest väest lähedale hiilida, et saada võimalikult hea pilt, kuid varem või hiljem jääb fotograaf pildistatavale vahele. Tulemuseks on roomamisest ...
Ostes nüüd uue Sony a6700 hübriidkaamera koos valitud Sony objektiividega, säästad ostusummalt 250€! Soodustus rakendub kui ostate kaamera koos järgnevate valitud toodetega: Sony E 15mm f/1.4 G Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ Sony E 70-350mm f/4.5-6.3 G ...