Sensor puhtaks kiiresti ja kvaliteetselt!

Puhastame kõigi peegel- ja hübriidkaamerate sensoreid (Canon, Fujifilm, Nikon, Leica, Sony, Sigma, Pentax, Panasonic jmv) – oleme puhastanud tuhandeid sensoreid ja oma hinnalise kaamera võite meile usaldada südamerahuga!

Kui sensor on must, on teie pildid vähem või rohkem "tolmuga" kaetud. St. sensorile ladestunud tolm on näha pea kõikidel fotodel, ja seda eriti väiksemate avade ning ühevärviliste pindade puhul. Kuna kõikide piltide digitaalne puhastamine on aegavõttev, siis peaks sensorit aeg-ajalt puhastama. 

Fotoluks kasutab puhastamiseks VisibleDusti märgpuhastust, mis teostatakse õige sensori suurusega spaatli ja vedeliku abil.

Võtke ühendust  pro@fotoluks.ee või tooge oma kaamera meie Pärnu mnt 134 asuvasse kauplusesse Tallinnas või Ülikooli 6a kauplusesse Tartus.

Kvaliteetsete VisibleDust vahenditega tehtav märgpuhastus maksab poolkaadrile 19 eurot ja täiskaadrile 29 eurot – teenust teostame järgmise päeva teenusena ehk puhastatud sensoriga kaamera saab kätte 24 tunni pärast peale kaamera puhastusse toomist.

Kiirteenusena (1h) maksab märgpuhastus poolkaadrile 29 eurot ja täiskaadrile 39 eurot. 

NB! Kaamerad palume sensoripuhastusse tuua laetud akuga!

Vaata siit alt animatsioonilt, kuidas näeb välja must ja kuidas puhas sensor >>>

Vaata võrdlust >>>

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Taotle oma suvistelt ostudelt raha tagasi! Valitud vahetatavate objektiividega kaamerate, kompaktkaamerate, objektiivide ja lisatarvikute „Raha tagasi“ kampaania. Kampaania kehtib tehnikale, mis on ostetud vahemikus 01.05.2024 kuni 31.07.2024 (kaasa ...
Ostes nüüd valitud Sigma objektiivi Leica L, Sony E või Fuji X bajonetiga hübriidkaamerale, saada kuni 200€ osturaha tagasi! Osta kampaaniaperioodil Fotoluksi kauplustest või e-poest mõne tabelis toodud objektiiv ja registreeri oma ost SIIN! ...