Samyang V-AF Anamorphic adapter

Hind: 989 €

Erinevalt konkurentidest valmistas Samyang seeria kvaliteetseid automaatteravustamise ja samade mõõtmetega objektiive ning lisab neile nüüd anamorfse adapteri. Tänu sellisele lähenemisele säilitate objektiivide samadest mõõtmetest tuleneva eelise nende ristkasutusel. Samuti jääb alles võimalus kasutada samu objektiive vastavalt vajadusele tavalise kaadri küljesuhte ning anamorfsele objektiivile omase 1,7 kordse kokkusurutud laiekraani efekti saavutamiseks.

Samyangi anamorfset adapterit saab kasutada koos V-AF 24, 35, 45, 75 ja 100 mm objektiividega. Tasub tähele panna, et 35, 45, 75 ja 100 mm objektiivid katavad täiskaadri sensori pildivälja ning 24 mm on koos anamorfse adapteriga kasutatav APS-C ja Super 35 seadistuses.

Lisaks pildiväja 1,7-kordsele horisontaalsihis kokkusurumisele lisab adapter pildile anamorfsetele objektiividele iseloomulikult ovaalsed fookusest väljas olevate valgusallikate sõõrid ning tavapärasest sinisest loomulikumad merevaigukollased peegeldusefektid.

Adapterile on lisatud ka  pehme fookuse režiim, mis sobib eriti hästi näiteks unenäoliste ja romantiliste kaadrite jäädvustamiseks. Esiotsal paiknev Tally-LED näitab käimasolevat salvestust ning elektroonilised ühendused edastavad võtteparameetreid objektiivile ja kaamerale.