D-Fruit ringvalgusti 12″ + statiiv

Hind: 39.90 €

See mitmekülgne valgustuskomplekt on suurepärane valik nii videote tegemiseks, pildistamiseks kui ka muuks loovtööks. Komplekti kuulub: ringvalgusti, valgustistatiiv, statiivipea, lisaseadme alus, kuulpeaga telefonihoidik, 1/4″ adapterkruvi ja statiivikott.

Tõhus valgustuslahendus
12″ ringvalgusti pakub tõhusat valgustuslahendust, sobides ideaalselt nii video- kui ka fototöödeks, meikimiseks või otseülekannete tegemiseks. Tänu 162 LED-dioodile on valgusti efektiivne ja energiasäästlik, pakkudes ühtlast ja meeldivat valgustust igas keskkonnas. Valgustil on kolm režiimi: külm, neutraalne või soe valge. Lisaks saad muuta valgustugevust 10-astmeliselt – see võimaldab Sul kohandada valgustust vastavalt hetkevajadusele. USB-pistik ja 2-meetrine kaabel muudavad seadme kasutamise mugavaks ja paindlikuks.

  • Suurus: 12″ / 30 cm
  • Võimsus: 7–10 W
  • Valgusvoog: 500–800 lm
  • Värvitemperatuur: 2700–7000 K


Universaalne statiiv

Statiiv on kerge ja kompaktne – kokkupanduna on selle pikkus vaid 52 cm ning see kaalub kõigest 648 g. Selle maksimaalne töökõrgus on 169 cm. Statiivi valmistamisel on kasutatud ABS-i, alumiiniumit ja terast, et tagada stabiilsus ja vastupidavus pikaajaliseks kasutamiseks. Tänu komplektis olevale transpordikotile on statiiv hõlpsalt kaasaskantav.

Lisaseadme alus
Kaasasoleva aluse abil saad lisaks ringvalgustile statiivile kinnitada kuni 13-tollise seadme – sülearvuti, tahvelarvuti või projektori. Aluse mõõtmed on 26 × 22,5 × 0,2 cm ning see kaalub 305 g.

Telefonihoidik ja adapterkruvi
Kuulpeaga telefonihoidik võimaldab nutitelefoni kiiret kinnitamist ning selle painduv vars laseb Sul telefoni asendit mugavalt reguleerida. 1/4″ adapterkruvi abil saad kinnitada oma veebikaamera, kaamera vm ringvalgusti sisse.