Canon IXUS210: kaasa värvirikas Builti kott ja Sandiski 4GB mälu!

Oluline teade neile, kes viimasel suvekuul endale uut kaamerat valivad: 

Hetkel on väga õige valik Canon IXUS 210! Tegemist on 14-megapikslise ja 5x suumiga kaameraga, millel on ca 9cm puutetundlik ekraan. Lisaks korralikele fotodele saab kaameraga teha ka hea kvaliteediga videot. Kui nüüd tähtis teade: augustis anname selle kaamera puhul teile valida kolme ilusa ja värvilise Builti vutlari vahel (vaata 1, 2 ja 3)  ja samuti saate tasuta 4GB mälu Sandiskilt.

Kuid see pole veel kõik: nagu tavaks, saate ka ministatiivi ja 50 pildi tasuta ilmutuse. Ning ainsana Eestis ka 3-aastase garantii.
Ühesõnaga kõik, et kaamerat kenasti hoida, pilte salvestada ja neid printida. Tulge külla või tellige kaamera meie e-poest!

Canon IXUS 210: hea pakkumine!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Küllap on paljudele algajatele loodusfotograafidele tuttav olukord, kus üritad linnule või loomale kõigest väest lähedale hiilida, et saada võimalikult hea pilt, kuid varem või hiljem jääb fotograaf pildistatavale vahele. Tulemuseks on roomamisest ...
Ostes nüüd uue Sony a6700 hübriidkaamera koos valitud Sony objektiividega, säästad ostusummalt 250€! Soodustus rakendub kui ostate kaamera koos järgnevate valitud toodetega: Sony E 15mm f/1.4 G Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ Sony E 70-350mm f/4.5-6.3 G ...