Hääleta Fotoluksi mobiilirakendus Eesti parimaks!

Aprilli alguses tulime esimesena Eestis turule ainulaadse mobiilirakendusega (esialgu Android-platvormil), mille abil saab nutitelefoniga tehtud pildid otse Fotoluksi ilmutusse saata. Lihtne ja loogiline, eksole!

Nüüd korraldatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel konkurssi "Eesti parim m-teenus 2012" ja meil on heameel teatada, et ühena mitmetest kandideerime seal meiegi. Seega, kui oled seda meelt, et meie rakendus "Fotoluks – pildid paberile" Sulle meeldib ja see kasulik tundub, siis oleme tänulikud kui hääletad meie poolt! 

Hääletada saab siit, ning häält saab anda täpselt nädala jagu. Rahvahääletuse võitja kuulutatakse koos peakonkursi võitjatega välja 20. juunil.

Pilt lahendusest

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Küllap on paljudele algajatele loodusfotograafidele tuttav olukord, kus üritad linnule või loomale kõigest väest lähedale hiilida, et saada võimalikult hea pilt, kuid varem või hiljem jääb fotograaf pildistatavale vahele. Tulemuseks on roomamisest ...
Ostes nüüd uue Sony a6700 hübriidkaamera koos valitud Sony objektiividega, säästad ostusummalt 250€! Soodustus rakendub kui ostate kaamera koos järgnevate valitud toodetega: Sony E 15mm f/1.4 G Sony E 10-20mm f/4.0 G PZ Sony E 70-350mm f/4.5-6.3 G ...